Izvor: RTS, 23.Nov.2020, 17:42

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Kosovskoj Mitrovici

Policija u Kosovskoj Mitrovici privela je dve osobe za koje se sumnja da su povezane sa stradanjem Lazara Đokića, čije je beživotno telo pronađeno sinoć u naselju Bošnjačka mahala.
Zamenik komandira policije za sever Kosova, Besim Hoti, potvrdio je RTS-u privođenje dve osobe i da policija traga za trećom.

"Sve tri osobe se dovode u vezu sa slučajem pronalaska beživotnog tela u Ulici Luja Braja. Slučaj je iz krivičnog dela sumnjiva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smrt, prekvalifikovan u ubistvo", rekao je Hoti.
Naveo je da je verovatnoća da je između osumnjičenih i nastradale osobe izbila tuča.
"Dve privedene osobe su mlađih godina i srpske su nacionalnosti", dodao je Hoti.
Telo nastradalog Đokića prebačeno je u Prištinu na obdukciju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan osumnjičeni za ubistvo u Severnoj Mitrovici uhapšen, dvojica u bekstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020

Jedna osoba uhapšena je u vezi sa ubistvom u nedelju uveče, u ulici Luja Braja u severnom delu Mitrovice, dok se za dve osobe još traga, saopšteno je danas iz Kosovske policije, prenosi KoSSev...Slučaj su operativnim radom na terenu rasvetlili istražitelji Regionalne istražne jedinice Mitrovica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.