Jedan osumnjičeni za ubistvo u Severnoj Mitrovici uhapšen, dvojica u bekstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020, 17:44

Jedan osumnjičeni za ubistvo u Severnoj Mitrovici uhapšen, dvojica u bekstvu

Jedna osoba uhapšena je u vezi sa ubistvom u nedelju uveče, u ulici Luja Braja u severnom delu Mitrovice, dok se za dve osobe još traga, saopšteno je danas iz Kosovske policije, prenosi KoSSev.

Slučaj su operativnim radom na terenu rasvetlili istražitelji Regionalne istražne jedinice Mitrovica Sever i istražna jedinica policijske stanice Mitrovica Sever.

Ranije danas je potvrđeno da je pronađeno beživotno telo muške osobe identifikovano i da se radi o S. Đ. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (1976), srpske nacionalnosti.

Operativnim radom su identifikovana tri osumnjičena lica u vezi sa ovim ubistvom, od kojih je jedno lišeno slobode. Druga dva osumnjičena lica su još u bekstvu.

Uhapšen je P.M. (2001), dok su lica sa inicijalima A.D. (1999) i Đ.V. (2003) u bekstvu.

Regionalna istražna jedinica u saradnji sa tužilaštvom sprovodi sve neophodne mere i radnje u cilju daljeg rasvetljavanja ovog slučaja, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.