Tajni plan Britanaca za podelu Kosova: Ne živimo u svetu istine VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 09:57

Tajni plan Britanaca za podelu Kosova: "Ne živimo u svetu istine" VIDEO

Veliku pažnju javnosti privukao je tekst novinara Kita Klarenberga, koji je pisao o planu Britanaca da se trajno podeli Kosovo i Metohija.

Naime, kako se navodi, pojavili su se tajni dokumenti koji otkrivaju višemilionsko finansiranje napora Londona da poveća podršku Srba vladi u Prištini.

Ovo aktuelno pitanje prokomentarisao je za Televiziju Prva Darko Obradović iz Instituta za bezbednost. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je istakao da se ulaže mnogo novca radi bolje integracije građana na Kosovu.

"(Ovo) Nije nikakva novost. Imate silne donacije kako bi se došlo do boljeg integrisanja. Nakon 22 godine i silnog uloženog novca, imamo Dragicu Gašić, koja ne može da kupi hleb. Jedinu pomoć dobija od države Srbije", kazao je Obradović gostujući na Televiziji Prva.

"Ne živimo u svetu istine, već u svetu percepcije istine. Opasan je zamrznuti konflikt, jer će se pojaviti obaveštajne službe koje bi to pokrenule", dodao je on.

Opširnije pogledajte u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.