Tajni plan Britanaca za podelu Kosova: "Ne živimo u svetu istine" VIDEO

Veliku pažnju javnosti privukao je tekst novinara Kita Klarenberga, koji je pisao o planu Britanaca da se trajno podeli Kosovo i Metohija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.08.2021.

09:11

Tajni plan Britanaca za podelu Kosova:
Foto: TV Prva

Naime, kako se navodi, pojavili su se tajni dokumenti koji otkrivaju višemilionsko finansiranje napora Londona da poveća podršku Srba vladi u Prištini.

Ovo aktuelno pitanje prokomentarisao je za Televiziju Prva Darko Obradović iz Instituta za bezbednost.

On je istakao da se ulaže mnogo novca radi bolje integracije građana na Kosovu.

"(Ovo) Nije nikakva novost. Imate silne donacije kako bi se došlo do boljeg integrisanja. Nakon 22 godine i silnog uloženog novca, imamo Dragicu Gašić, koja ne može da kupi hleb. Jedinu pomoć dobija od države Srbije", kazao je Obradović gostujući na Televiziji Prva.

"Ne živimo u svetu istine, već u svetu percepcije istine. Opasan je zamrznuti konflikt, jer će se pojaviti obaveštajne službe koje bi to pokrenule", dodao je on.

Opširnije pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: