Tači raspisuje poternicu za Srbima

Izvor: TvojPortal.com, 02.Sep.2011, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači raspisuje poternicu za Srbima

/vesti online/ Premijer samoproklamovane republike Kosova Hašim Tači najavio je da će kosovske institucije protiv osumnjičenih za nerede na Kosovu krajem jula raspisati međunarodne poternice, prenosi danas prištinski list "Koha ditore".

Ponovo optužuje srpsku vlast: Hašim Tači

Tači je, kako navodi list, rekao da je dobio dodatne informacije koje se odnose na odgovornost zvaničnog >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Beograda za napad na kosovsku policiju, nasilje uopšte i ometanje slobode kretanja na severu kao i za spaljivanje administrativnog prelaza u Jarinju.
"Za njima će biti raspisana međunarodna poternica, ni sam Beograd neće moći više da ih krije u svojim institucijama, kada odu ili pobegnu sa Kosova", kazao je Tači i dodao da je jedan od tih ljudi u bekstvu.Ostatak teksta pročitajte na linku

SrbijaKosovoHASIM TACImedjunarodna poternica za srbima
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Jarinje

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.