TEROR SE NASTAVLJA: Još jedan Srbin postao META Kurtijevih nasilnika, evo za šta ga terete

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 15:53

TEROR SE NASTAVLJA: Još jedan Srbin postao META Kurtijevih nasilnika, evo za šta ga terete

Oglasilo se Specijalno tužilaštvo lažne države

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova saopštilo je danas da je podiglo optužnicu protiv još jednog Srbina, zbog sumnji da je tokom ratnih sukoba na KiM navodno izvršio krivično delo ''ratni zločin protiv civilnog stanovništva''.

U saopštenju se navodi da je on, navodno, u dosluhu sa drugim pripadnicima srpske policije, ''obučen u uniformu srpske policije i naoružan, lišio slobode i povredio muškarca nehumanim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mučenjem, maltretiranjem i nanošenjem teških telesnih povreda, trauma i zdravstvenih posledica, kao i pretnjom po život''.

Kako prenosi prištinski portal Ekonomija onlajn, on je navodno učestvovao u prinudnom proterivanju i raselјavanju građana Kamenice i tog okruga.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.