Stojanović o situaciju na KiM: Očekujem da će razum preovladati

Izvor: BKTV News, 03.Feb.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović o situaciju na KiM: Očekujem da će razum preovladati

Potpredsednik kosovske vlade Branimir Stojanović izjavio je da očekuje da se danas ponovo razgovara i da će razum preovladati kako bi se konačno našlo rešenje za trenutnu situaciju koja je "neobjašnjiva i nikome ne ide u korist".

On je za RTS kazao da očekuje da će i međunarodna zajednica odigrati svoju ulogu, kako se ne bi desilo nešto što nikome ne ide u korist, osim onima koji bi želeli da stvore haos.

DAČIĆ UPOZORAVA: Dovoljan je samo jedan "nepromišljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << akt"...

Prema njegovim rečima, rešenje vrlo brzo može da se nađe, čak u roku od pola sata što se tiče srpske strane, ali i albanska strana to treba da želi.

"Predlog kosovskih Srba je da se problem reši i da ne dozvolimo niko ne strada. Do ovoga ne bi došlo da je bilo želje da se problem reši, ali ta želja i dobra volja nije bila na drugoj strani", kazao je Stojanović i dodao da će Srbi ostati jedinstveni i zajedno će se boriti sa svim izazovima.

Stojanović je ocenio i da se sve ovo smišljeno radi i da postoje duboki razlozi da se stvaraju krize, kako bi se onda pojavili "neki ljudi" koji nude rešenje i tako ispadaju važni.

Vučić se obratio javnosti posle sastanka: Srbi, molim vas ostanite mirni, mi ćemo se boriti sa istinom!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.