KM: Razišli se građani okupljeni kod mosta na Ibru

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KM: Razišli se građani okupljeni kod mosta na Ibru

Građani severnog dela Kosovske Mitrovice, koji su od jutros pratili situaciju u blizini glavnog mosta na Ibru i zida koji je predmet sporenja Beograda i Prištine, razišli su se oko 19.30 bez incidenata.

Oni su sa posebnom pažnjom pratili večerašnje obraćanje premijera Aleksandra Vučića i političkih predstavnika Srba sa Kosova posle sastanka u Raški, navodeći da su ohrabreni odlučnošću da se mir očuva po svaku cenu.

Okupljeni građani su izrazili očekivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da će pregovori doneti najbolje rešenje za sve i da sukoba neće biti.

Posle najave da će zid u blizini mosta na Ibru biti nasilno porušen i da će sever Kosova biti napadnut, tokom dana su se na tom mestu okupili građani koji su mirno pratili razvoj situacije.

Na mostu su u popodnevnim satina postavljane sigurnosne kamere, bez povećanog prisustva policije a na stalnom kontrolnom punktu karabinjeri su pratili situaciju.

Večeras je u Kosovskoj Mitrovici mirno.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kosovska Mitrovica: Razišli se Srbi okupljeni kod mosta na Ibru

Izvor: Blic, 02.Feb.2017

Građani severnog dela Kosovske Mitrovice, koji su od jutros pratili situaciju u blizini glavnog mosta na Ibru i zida koji je predmet sporenja Beograda i Prištine, razišli su se oko 19.30 bez incidenata. Večeras je u Kosovskoj Mitrovici mirno...Oni su sa posebnom pažnjom pratili večerašnje obraćanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.