Srpski ministri i zamenik premijera u Velikoj Hoči

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski ministri i zamenik premijera u Velikoj Hoči

Predstavnici Srba u kosovskim institucijama obećali su danas u Velikoj Hoči da će nastaviti da pomažu građanima i da zajednički rešavaju probleme.

Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, ministar administracije i lokalne samouprave Ljubomir Marić i zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović danas su boravili u Velikoj Hoči gde je obeležen Miholjdan i 150 godina O.Š. "Svetozar Marković".

Oni su, kako je saopšteno iz Ministarstva za zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i povratak, prisustvovali svetoj arhijerejskoj liturgiji, koju je episkop raško-prizrenski Teodosije sa sveštenstvom služio u crkvi Sv. Stefana.

"Ministarstvo za zajednice i povratak je danas zajedno sa Kancelarijom EU pokrenulo projekat izgradnje kanalizacije u Velikoj Hoči i to je samo jedan u nizu projekata koje ćemo mi realizovati ovde", izjavio je Jevtić.

Zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović je istakao da je u Velikoj Hoči mnogo teže nego u drugim sredinama i da to obavezuje da predstavnici Srba u Vladi rade više.

"Danas smo otvorili kancelariju ''Naš plan'', tako da ljudi u Velikoj Hoči imaju svoju kancelariju preko koje mogu mnogo lakše i mnogo brže da komuniciraju sa nama", rekao je Stojanović.

Ministar administracije lokalne samouprave Ljubomir Marić je rekao da je srećan što je od njegovog prošlog dolaska do danas realizovan projekat puta u Velikoj Hoči, u čiju je realizaciju malim delom učestvovala i opština Orahovac.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stojanović: Srbima u Velikoj Hoči teže nego drugima

Izvor: Blic, 12.Okt.2015

Predstavnici Srba u kosovskim institucijama obećali su danas u Velikoj Hoči da će nastaviti da pomažu građanima i da zajednički rešavaju probleme...Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, ministar administracije i lokalne samouprave Ljubomir Marić i zamenik kosovskog premijera Branimir...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.