Srpska traži tretman kao što ga ima samoproglašeno Kosovo

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska traži tretman kao što ga ima samoproglašeno Kosovo

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji apelovalo je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić javno zatraži od Amerike i EU da Republika Srpska na svim međunarodnim skupovima ima tretman kao samoproglašeno Kosovo, kao i da se za predstavnike Albanaca ne prihvataju "zločinci i monstrumi".

Porodice kosmetskih žrtava istakle su da je predsednik vlade samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dokazani zločinac, koji je u svom ratnom dnevniku javno govorio i iznosio činjenice da je ubijao srpske vojnike, policajce i civile, kao i neposlušne Albance, prenela je RTRS.

"Tragično je da takav monstrum očekuje da može izbeći pravdu i usput se nada da će Srbija priznati njegovo OVK Kosovo", dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.