Srpska lista: Mesić ratne zločince naziva prijateljima

Izvor: RTS, 24.Feb.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Mesić ratne zločince naziva prijateljima

Srpska lista saopštila je da bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić, priželjkujući slobodu za lidera Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja, pokazuje pravo lice pokreta čiji je deo.
Srpska lista, u saopštenju dostavljenom Tanjugu, navodi da je Mesić rušitelj država i ponosni učesnik u izazivanju krvavog bratoubilačkog rata, čovek koji se ponosi svojom ulogom u razaranju države >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čiji je nestanak gurnuo u rat i stradanje milione Srba, Muslimana, Hrvata.
"Mesić se pridružio listi albanskih lobista, koji su za krvavi novac, stečen trgovinom narkoticima i ljudskim organima, spremni da učine sve, čak i da ratne zločince nazivaju svojim prijateljima. Mesićeva politička karijera je velika istorija beščašća i ne čudi što je upravo on požurio da popuni svoj penzioni fond prljavim albanskim novcem", navodi se u saopštenju.
"U trenutku kada u Vukovaru ponovo srpskom narodu prete šovinističkim porukama, Mesić je ovime uputio opasnu i nimalo ospokojavajuću poruku našem narodu i još jednom pokazao da nije sposoban da pokaže makar minimum poštovanja za srpske žrtve i žrtve rata uopšte", saopšteno je iz Srpske liste.
Srpski narod ne može da se razočara ili da bude uvređen time što je u red njegovih neprijatelja još jednom stao otvoreni i osvedočeni srbomrzac i čovek sumnjivog morala poput Mesića, piše u saopštenju Srpske liste.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista: Mesić ratne zločince naziva prijateljima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2017

Srpska lista saopštila je večeras da bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić, priželjkujući slobodu za lidera Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja, pokazuje pravo lice pokreta čiji je deo...Srpska lista, u saopštenju dostavljenom Tanjugu, navodi da je Mesić rušitelj država i ponosni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ABK: Srpsku listu izbaciti iz Vlade Kosova zbog izjava o Haradinaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2017, 14:16

Šef poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Palj Ljekaj izjavio je da bi Srpsku listu trebalo proglasiti "nepoželjnom" i izbaciti iz Vlade Kosova zbog izjava njenih članova o lideru ABK Ramušu Haradinaju...Reagujući na saopštenje Srpske liste u kome je kritikovan bivši hrvatski predsednik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.