Srbija igra sa tzv. Kosovom!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija igra sa tzv. Kosovom!

Voljom žreba ženska juniorska reprezentacija Srbije svrstana je u kvalifikacionu grupu sa takozvanim Kosovom. Lažna država je član EHF, ali je pitanje šta će da odluče u Rukometnom savezu Srbije. Predsednik RSS Božidar Đurković prebacuje loptu u dvoriše Vlade Srbije.

- U skladu sa odlukama Vlade republike Srbije, i posle konsultacija sa Ministarstvom, Upravni odbor RSS će doneti konačnu odluku. Pratićemo instrukcije državnog vrha - rekao je za zurnal.rs Đurković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Podsetimo, prethodnih godina, srpski klubovi su igrali sa predstavnicima tzv. Kosova, a mečevi su igrani na neutralnom terenu. Juniorke Srbije i lažne država su igrali prošle godine u Rumuniji, a meč je igran bez obeležja države i bez intoniranje himni.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.