SRPSKI NAROD U CRNOJ GORI UZ VUČIĆA! Nikada neće uraditi ništa na štetu Srbije i srpskog naroda, naročito NEĆE priznati Kosovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 20:43

SRPSKI NAROD U CRNOJ GORI UZ VUČIĆA! "Nikada neće uraditi ništa na štetu Srbije i srpskog naroda, naročito NEĆE priznati Kosovo"

Prolaze kroz takva iskušenja samo zbog toga što su Srbi i imaju kičmu, tvrdi Aleksić

Predsednik Političkog saveta Nove srpske demokratije Budimir Aleksić kazao je da u toj partiji imaju puno poverenje u predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nikada neće uraditi bilo šta na štetu te zemlje i srpskog naroda, te da neće priznati državu Kosovo i dati saglasnost za njeno učlanjenje u Ujedinjene nacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Srpski narod u Crnoj Gori čvrsto veruje da je takav scenario i razvoj situacije nemoguć, i nikada nećemo i ne smemo zaboraviti njegovu pomoć srpskim kulturnim, duhovnim i nacionalnim organizacijama u Crnoj Gori. Na tome mu dugujemo veliku zahvalnost - istakao je Aleksić u saopštenju.

On je podsetio da su NSD i Srpska napredna stranka od nastanka sestrinske stranke, te da se njihovi odnosi baziraju na uzajamnom poštovanju i uvažavanju.

- Uvek je tu postojao zajednički cilj opstanka našeg naroda na svim prostorima gde on živi. Izazovi nikada nisu bili mali, ali su istrajnost i mudra politika davali rezultate u onim momentima kada su antisrpski ekstremisti birali nasilje kao sredstvo delovanja. Od srpskih sportista do nacionalnih radnika, svi smo pod najtežim udarcima, iako mnogi poseduju najveće kvalitete na svetu. Prolaze kroz takva iskušenja samo zbog toga što su Srbi i imaju kičmu. Zato smatram da neće biti ništa lakše ni u budućnosti, ali uopšte ne sumnjam u onu snagu koju kao narod posedujemo - zaključio je Aleksić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.