SRAMOTA LAŽNE DRŽAVE: Nole želi da krsti decu na Kosovu i Metohiji, oni pominju zabranu ulaska

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 12:43

SRAMOTA LAŽNE DRŽAVE: Nole želi da krsti decu na Kosovu i Metohiji, oni pominju zabranu ulaska

Umesto da im bude čast.

Ministar kulture lažne države Kosovo, Hajrula Čeku, ne dozvolja najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću da poseti našu južnu pokrajinu.

Srbin je pre nekoliko dana u intervjuu za italijanski medij otkrio da bi voleo da njegova deca, sin Stefan i ćerka Tara, budu kršteni na Kosovu i Metohiji.

Ta izjava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kod čelnika nepriznate države dočekana na nož, a najdalje je otišao ministar tzv. Kosova Hajrula Čeku, koji se oglasio na društvenim mrežama.

No-Vax No entry 💉🚷

🇽🇰🇽🇰 https://t.co/gEU5m43lvn

— Hajrulla Çeku (@HCeku) May 17, 2023

- Nema vakcine, nema ulaska - napisao je Čeku.

Takođe, toj kampanji se priključio i tamošnji dnevni list "Koha Ditore", koji je napisao kako Đoković takvom izjavom provocira.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda američka gimnastičarka Simon Bajls.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ministar kulture samoproglašenog Kosova provocira Đokovića

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2023

PRIŠTINA - U Prištini su reagovali na izjavu Novaka Đokovića da nekada u budućnosti želi krstiti djecu na Kosovu i Metohiji, toliko da je na to sada reagovao i Ministar kulture tzv. kosovskih institucija, Hajrula Čeku koji je uputio otvorenu provokaciju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.