SNP: Uz pomoć Rusije, Srbija će sačuvati Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP: Uz pomoć Rusije, Srbija će sačuvati Kosovo

Delegacija Srpske narodne partije (SNP) na čelu sa narodnim poslanicima Snežanom Petrović i Ognjenom Pantovićem, Radojkom Dunićem, predsednikom PO SNP KiM i Aleksandrom Popovićem, predsednikom omladine SNP, posetila je opštinu Zubin Potok.

U razgovoru s predsednikom te opštine na severu Kosova Srđanom Vulovićem, delegacija SNP, koja je u Zubinom Potoku prisustvovala svečanoj akademiji povodom Dana državnosti Srbije, pružila je podršku srpskom narodu da ostane, živi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i radi na svojim vekovnim ognjištima u južnoj srpskoj pokrajini.

Ognjen Pantović je uputio podršku srpskom narodu na Kosovu, istakavši da je delegacija došla da zajedno sa svojim narodom proslavi ovaj veliki državni praznik i praznik Sretenja Gospodnjeg.

"Hrabri srpski ustanici pod vođstvom Vožda Karađorđa povratili su državnost koja je nastala vekovima pre na ovim prostorima. I baš je Kosovski zavet očuvao naš identitet u godinama ropstva i dao našem narodu snagu da se oslobodi Turaka. Danas Kosovski zavet opet okuplja ceo srpski narod u borbi za očuvanje našeg Kosova i Metohije", rekao je Pantović.

Pantović je rekao da u toj borbi nismo sami i da ćemo uz pomoć naših prijatelja, a pre svega Rusije i predsednika Vladimira Putina, sačuvati Kosovo i Srbija će opet vaskrsnuti na ovom svetom mestu.

"Srpskom narodu želim srećan Dan državnosti, uz poruku da ostanemo jedinstveni u ovoj borbi", zaključio je Pantović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.