Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2023, 12:44

Rode o ZSO: Nemačka nikada ne bi podržala nešto što je protiv interesa Kosova

Ambasador Nemačke u Prištini Jorn Rode izjavio je da je jedna od obaveza Prištine za normalizaciju odnosa sa Beogradom stvaranje Zajednice opština sa srpskom većinom, dodajući da Nemačka nikada ne zahteva ispunjenje obaveza koje su u suprotnosti sa ustavom tzv. Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Nemačka nikada ne bi podržala nešto što je protiv interesa Kosova"

Izvor: B92, 24.Nov.2023

Ambasador Nemačke u Prištini Jorn Rode izjavio da je jedna od obaveza Prištine za normalizaciju odnosa s Beogradom stvaranje Zajednice srpskih opština...Nemačka nikada ne bi podržala nešto što je protiv interesa Kosova i protiv ustava Kosova", rekao je Rode u četvrtak na predavanju na Univerzitetu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.