Izvor: Blic, 22.Avg.2023, 09:22

"RAZUMEJU DA IMA STVARI O KOJIMA NE MOŽEMO DA SE OPREDELIMO" Vučić o sastanku u Atini: "Pričao sam sa Zelenskim, mislim da Ukrajina neće priznati Kosovo"

Sastanak u Atini održan je čudnom formatu. To je za nas bila ogromna prilika da razgovaramo sa evropskim čelnicima, šta je naša budućnost. Upravo sam završio sastanak sa Zelenskim, predstoje sastanci sa Milatovićem i Micotakisom oko podneva, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon serije grupnih i bilateralnih susreta u glavnom gradu Grčke sinić i jutros. On je naglasio da je lideri regiona i EU "razumeju da postoje stvari o kojima Srbija ne može da se opredeli".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Grčka,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.