Prvi susret privrednika u organizaciji PKS i PKK 9. maja

Izvor: Blic, 08.Maj.2015, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi susret privrednika u organizaciji PKS i PKK 9. maja

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kosova (PKK) će 9. maja prvi put organizovati poslovne susrete, koji će u Gračanici okupiti više od 70 renomiranih privrednika i kompanija.

Na događaju, koji se simbolično održava na Dan Evrope, učestvovaće i predstavnici MK grupe, Viktoria grupe, "Ašeco See", Imleka, Bambija, Knjaz Miloša, Zlatiborca, kao i kompanije Elkos, Albakos i "Devolli Corporation", saopštila je PKS.

Privrednici će u Gračanici imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priliku da razgovaraju o unapredenju poslovne saradnje u ovom delu regiona.

U plenarnom delu govoriće predsednik PKS Marko Čadež i predsednik PKK Safet Grdžaliju.

Susret privrednika u organizaciji dve komore biće prilika da se razgovara o mogućnostima konkretne saradnje, a učesnici skupa moći će da iznesu i predloge za dalje unapređenje privrednog ambijenta i za rešavanje problema sa kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju.

Privredna komora Srbije i Privredna komora Kosova već dve godine održavaju redovne mesečne sastanke pod pokroviteljstvom Evrokomore, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Susret srpskih i kosovskih privrednika u Gračanici

Izvor: Blic, 08.Maj.2015

U organizaciji Privredne komore Srbije i Privredne komore Kosova u Gračanici se sutra održavaju prvi poslovni susreti koji će okupiti privrednike iz oko 70 kompanija...Učešće na skupu najavili su predstavnici MK Group, Victoria Group, Asseco See, Imlek, Bambi, Knjaz Miloš, Zlatiborac, Rudnap Group,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.