Protest u centru Beograda: Kosovo je Srbija

Izvor: RTS, 18.Feb.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest u centru Beograda: Kosovo je Srbija

Demokratska stranka Srbije i nekoliko manjih organizacija održali su protest u Beogradu, sa koga su poručili da je Kosovo Srbija i da su protiv razgraničenja.
Učesnici su prošetali od Trga Nikole Pašića glavnim gradski ulicama do Pionirskog parka.

Sa razglasa su puštane pesme "Beogradskog sindikata" o KiM, a učesnici su nosili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << transparente na kojima su se mogli videti precrtani simboli EU i NATO, kao i natpisi "Ustav je obavezna lektira. Pročitaj je!", "Srbija je Kosovo"...
Okupljenima se obratio predsednik DSS-a Miloš Jovanović koji je istakao da je Kosovo Srbija.
"Neći trošiti vreme da objašnjavam te reči, jer one ne zahtevaju nikakvo objašnjenje. Svi znamo gde se nalaze naši najveći manastiri, Gračanica, Visoki Dečani...", rekao je Jovanović.
Jovanović smatra da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima ideju, ne da deli, već, kako tvrdi, da preda KiM.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Protest u Beogradu: Kosovo je Srbija

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2019

DSS i nekoliko manjih organizacija održali su danas protest u Beogradu, sa koga su poručili da je Kosovo Srbija i da su protiv razgraničenja...Sa razglasa su puštane pesme "Beogradskog sindikata" o KiM, a učesnici su nosili transparente na kojima su se mogli videti precrtani logotipi EU i NATO-a,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.