Premijer Kosova spreman da razgovara sa opozicijom o dijalogu sa Srbijom

Izvor: Beta, 17.Maj.2021, 12:57

Premijer Kosova spreman da razgovara sa opozicijom o dijalogu sa Srbijom

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas, predstavljajući program Vlade na sednici Skupštine Kosova, da je spreman da sa opozicijom razgovara o principima i stavovima prema dijalogu sa Srbijom.Kurti je dodao da je većina njegovog rada i energije u dijalogu "angažovana na uklanjanje štete" koju su prouzrokovali njegovi prethodnici na vlasti, i pozvao opoziciju na saradnju ako se žali zbog štetnih sporazuma postignutih u prošlosti."Možemo da se složimo oko mnogih stvari, hajde da se dogovorimo oko politike prema Srbiji. Svakog dana u nedelji i svakog sata u danu, spreman sam da se sastanem sa onima koji se ne slažu sa našim principima i stavovima prema dijalogu, a postoje i drugi predlozi o tome kako zaštititi interese Kosova. Zapamtite da ste vi koji ste bili na vlasti ostavili nasledje nama", rekao je Kurti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti: Prvi prioritet Vlade Kosova upravljanje epidemijom korona virusa

Izvor: Danas, 17.Maj.2021

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas, predstavljajući program Vlade na sednici Skupštine Kosova, da je njegov prvi prioritet upravljanje epidemijom korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.