Predsednik Srpske liste kaže da Kvinta podržava nezavisnost i odluke Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Avg.2022, 13:15

Predsednik Srpske liste kaže da Kvinta podržava nezavisnost i odluke Kosova

Goran Rakić, predsednik Srpske liste, vodeće partije kosovskih Srba koja ima podršku zvaničnog Beograda, rekao je 16. avgusta da su ambasadori država Kvinte na sastanku sa predsednicima opština na severu Kosova 15. avgusta poručili da podržavaju kosovsku nezavisnost i odluke koje Kosovo donosi. Rakić, koji je i ministar za zajednice i povratak u Vladi Kosova, novinarima je u Vladi Srbije rekao da je načelni dogovor bio da taj sastanak bude zatvoren za javnost, bez slika i saopštenja, ali da...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasadori Kvinte poručili da je Kosovo nezavisno i da podržavaju sve njegove odluke

Izvor: Beta Video, 16.Avg.2022

BEOGRAD - Predsednik Srpske liste i ministar za zajednice i povratak u Vladi Kosova Goran Rakić izjavio je danas je gradonačelnicima četiri opštine sa severa Kosova na sastanku sa ambasadorima Kvinte poručeno da je ``Kosovo nezavisno i da te zemlje podržavaju sve odluke Kosova``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.