Potvrđeno: Velika akcija policije na celom Kosovu

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Velika akcija policije na celom Kosovu

Priština -- Policija Kosova je rano jutros započela veliku akciju u nekoliko regiona na Kosovu a nezvanično se saznaje da je reč o akciji protiv ilegalne trgovine.

Vest je za medije potvrdio portparol Policije Kosova Bajram Krasnići. "Da, od ranih jutarnjih sati u toku je akcija", kazao je Krasnići.

Krasnići nije otkrio u kojim gradovima se odvija policijska akcija, navodi Gazeta ekspres, ali je rekao da je to „slična operaciji koja je pre nekoliko meseci izvedena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nekim delovima Kosova“, uključujući i sever Kosova, preneo je portal Kosovo online.

„Mogu da potvrdim da se od ranih jutarnjih sati akcija policije odvija u nekim regionima i nekim gradovima Kosova. O čemu se radi, ja da ne mogu to javno saoopštiti, jer bi time moga da ometam razvoj ove operacije. Operacija se odvija u 4-5 regiona, od ukupno 8", rekao je Krasnići.

On je naglasio „da se očekuje da će operacija biti završena oko 12 sati“.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.