PROFESIONALIZAM I ALJBIN SU DVA SUPROTNA SVETA Zbog Kurtijevog egoizma i inata narod doveden do ivice ambisa, osude pljušte na sve strane

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 09:55

"PROFESIONALIZAM I ALJBIN SU DVA SUPROTNA SVETA" Zbog Kurtijevog egoizma i inata narod doveden do ivice ambisa, osude pljušte na sve strane

Lažni premijer jedini je odgovoran za situaciju na Kosmetu

Poslanica Demokratske partije Kosova Ganimete Musljiu kaže da premijer lažne države Aljbin Kurti pokušava da demonizuje opoziciju dok istovremeno nema hrabrosti da saopšti građanima da je tzv. Kosovo zbog sankcija koje su rezultat nesposobnosti njegove vlade izgubilo 300 miliona evra.

- Profesionalizam i Aljbin su dva suprotna sveta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njegovo jedino i ružno oružje je ekstremni populizam. Ali ovo ružno i štetno oružje kojim je demonizovao političke protivnike i uništio nade mnogih građana Kosova počelo je da rđa - navela je Musljiu na Fejsbuku.

Ona se osvrnula i na jučerašnju poruku francuskog predsednika Emanuela Makrona o viznoj liberalizaciji za tzv. Kosovo.

- Francuska upozorava na suspenziju odluke o liberalizaciji viza za građane Kosova. Ovo je takođe neuspeh politike i diplomatije Republike Kosovo, ali predsednica države smatra da je važnije objaviti politički rat svim političkim i pravnim vlastima u zemlji nego da ispuni svoju institucionalnu ulogu i izvuče zemlju iz ovog političkog ćorsokaka u koji je i sama umešana. Vaša prljava politika uništava budućnost ove zemlje - navela je Musljiu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.