PRIŠTINSKE HARAMBAŠE SE OBRUŠILE NA GRENELA: Takse su PROŠLOST, Trampov čovek na strani SRBIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2020, 23:09

PRIŠTINSKE HARAMBAŠE SE OBRUŠILE NA GRENELA: Takse su PROŠLOST, Trampov čovek na strani SRBIJE

Poslednih dana politički potresi drmaju lažne vlasti i albanske uzurpatore u Prištini.

Premijer lažne države u ostavci Aljbin Kurti je večeras izjavio da je specijalni izaslanik predsednika SAD, Ričard Grenel, na strani Srbije i ima iste stavove kao i srpska strana.

Po njegovom mišljernju, u pitanjima ukidanja takse i reciprociteta Grenel je blizak stavu Srbije.

- Američki emisar Grenel nije između (tzv.) Kosova i Srbije, on je pozicijama Beograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada su u pitanju ukidanje takse i reciprocitet - izjavio je Kurti.

Pre nekoliko dana on je na online konferenciji sa međunarodnim medijima izjavio da je Grenel direktno uključen u aktuelnu krizu i da istovremeno nema neutralan stav kada se radi o formiranju nove vlade (tzv.) Kosova, kao i da je imao značajnu ulogu u rušenju njegove Vlade.

Tači je razmenio seriju optužujućih pisama sa predsednikom Samoopredeljenja i nesuđenim premijerom Aljbinom Kurtijem.

On je najavio da će nastaviti konsultacije sa svim liderima političkih stranaka o izlasku iz sadašnje političke krize, shodno Članu 95 tzv. Ustava i presudi tzv. Ustavnog suda iz 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti uputio Trampovom predstavniku žestoku prozivku: "Grenel je na strani Srbije i ima iste stavove kao oni"

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2020, 01:27

Vršilac dužnosti kosovskog premijera Aljbin Kurti izjavio je da je specijalni predstavnik američkog predsednika Ričard Grenel na strani Srbije Vršilac dužnosti kosovskog premijera Aljbin Kurti izjavio je da je specijalni predstavnik američkog predsednika Ričard Grenel na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.