Izvor: RTS, 29.Avg.2022, 14:46

Orlić: Posebna sednica parlamenta o KiM verovatno 13. septembra

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da se očekuje da posebna sednica parlamenta o Kosovu i Metohiji bude održana 13. septembra.
Kao što je ranije najavljeno, sednici će prisutvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a ukoliko bude potrebno, rasprava će se voditi i 14. septembra, rekao je Orlić.
Predsednik skupštine je dodao da se u narednim danima očekuje da skupštini bude dostavljen Izveštaj Kancelarije za Kosovo i Metohiju, koji će se naći pred poslanicima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posebna sednica parlamenta o Kosovu i Metohiji verovatno 13. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2022

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je danas za Tanjug da se očekuje da posebna sednica parlamenta o Kosovu i Metohiji bude održana 13. septembra...Kao što je ranije najavljeno, sednici će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a ukoliko bude potrebno, rasprava će se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.