OVAKO SE VODI HIBRIDNI RAT PROTIV SRBIJE! Vučić razjasnio kako se finansiraju Kurtijeve tzv. bezbednosne snage (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 23:10

OVAKO SE VODI HIBRIDNI RAT PROTIV SRBIJE! Vučić razjasnio kako se finansiraju Kurtijeve tzv. bezbednosne snage (FOTO)

Predsednik nacrtao šemu na tabli.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Ćirilica TV Hepi i govorio hibridnom ratu koji se vodi protiv naše zemlje.

Predsednik je na tabli u studiju nacrtao šemu.

- Potrebna vam je prevlast u vazduhu, u svakom ratu. To vam je novac. Treba vam pešadija. To je stanje na terenu. Treba vam artiljerija, tenkovi i sve drugo to su vam mediji.

Novac dolazi sa tri strane, jedan od velikih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sila, drugi regionalne zemlje koje imaju interese da utiču na slabljenje Srbije i iz entiteta Kosovo kako ga oni zovu i naravno iz različitih političkih krugova i NVO. Tu ide naoružavanje Albanaca, razoružavanje Srba. Delovanje na političke partije kako u centralnoj Srbiji tako i na KiM. To delite na srpske i albanske, i dolazite do medija. Tu imate svetske, regionalne, na KiM podeljene na srpske i albanske i imate centralna Srbija.

- Naoružavanje Albanaca se već odigrava, oni najviše koriste Tursku. Razoružvanje Srba, kriminalizacija. Morate da imate poslušnike koji će da ruše zemlju iznutra, imate Albance koji to rade, ali morate da imate Srbe koji će govoriti sve najgore. Svetski mediji koji danima lažu o tome kako ćemo da napadnemo nekoga, kako lažiramo izbore.

Pogledajte koliko su nam ažurniji birački spiskovi od nekih zemalja. Imate artiljerijsku paljbu, tuci po Vučiću svaki dan. A šta mislite zašto? Napadaju me jer čuvam i štitim Srbiju. E onda morate i u centralnoj Srbiji da nađete ove medije koji će da rade isto to - izjavio je predsednik.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UBACIĆE DIMNU BOMBU!" Vučić o prvoj sednici Narodne skuštine: Opozicija će da pravi HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Ćirilica TV Happy..Vučić je kazao ko će da predsedava konstitutivnom sednicom Narodne Skupštine, dok Stojan Radenović sutra predsedava sednici NS...-Sutra će takvom jednom čoveku zahvaljujući kom smo na Šangajskoj listi, doći jedan nepismeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mediji, nevladine organizacije i strane službe vode rat protiv Srbije i Vučića: Kako predsednik Srbije razume kritike o izbornoj krađi?

Izvor: Danas, 06.Feb.2024, 13:12

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć u emisiji Ćirila na, TV Hepi, da sve što neko iz inostranstva govori i radi, a "navodno je u vezi sa izborima i stanjem demokratije u Srbiji", u stvari za cilj ima slabljenje pozicije Srbije u pregovorima o Kosovu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.