UBACIĆE DIMNU BOMBU! Vučić o prvoj sednici Narodne skuštine: Opozicija će da pravi HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 23:13

"UBACIĆE DIMNU BOMBU!" Vučić o prvoj sednici Narodne skuštine: Opozicija će da pravi HAOS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Ćirilica TV Happy

Vučić je kazao ko će da predsedava konstitutivnom sednicom Narodne Skupštine, dok Stojan Radenović sutra predsedava sednici NS.

-Sutra će takvom jednom čoveku zahvaljujući kom smo na Šangajskoj listi, doći jedan nepismeni čovek koji je pljačkao sa tastom da govori "lopovu". Kad tako postavite stvari onda shvatite sav besmisao. Oni će tamo da se popnu i da zvižde, viču, ubace dimnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bombu kao Kurti, praviće haos - izjavio je predsednik i dodao je da mu najsmešniji Zelenović koji će bojkotovati rad skupštine, a nema nijednog poslanika

-To će biti tako, a onda posle tri dana ništa - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.