ZAMISLITE KOLIKA JE TO MRŽNJA Vučić o Svečlji: Pohapsio žene iz Gračanice, pa ih lično isptivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 00:07

"ZAMISLITE KOLIKA JE TO MRŽNJA" Vučić o Svečlji: Pohapsio žene iz Gračanice, pa ih lično isptivao

Ne propustite predsednikovo obraćanje na TV Happy

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji Ćirilica na TV Hepi govorio je i o nedavnom upadu Kurtijevih policajaca u ambulantu u Prištini.

- Postoji neka mala ambulantna u Prištini u kojoj su radile dve žene iz Gračanice, a koja je naslonjena na MUP. Svečlja se setio da ima Srba u njihovoj blizini, otišao, pohapsio ih i pričao sa njima i sad treba lekarka da plati 3.000 evra. On ih je lično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispitivao. Zamislite kolika je to mržnja prema Srbima. Ti što kukuriču da su jaki, jer su uz njih SAD; Nemačka, Britanija, Italija.. Vi stane i kažete da stvarno si jak, strašno jak. Zato ja kažem bavimo se mirom, da razvijamo zemlju, dočekaćemo bolje okolnosti u svetu - kaže Vučić.

Predsednik kaže da je u par navrata Kurtiju rekao da mu je on predsednik i dodaje da o demokratiji o tzv. Kosovu samo fon Kramon i ostali lobisti.

- Najveća je demokratija kad držite Arsića 11 meseci u pritvoru. Drugo ime Prištine je demokratija. Cirkus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.