Hibridni rat protiv Srbije: Prikazana šema

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 22:54

Hibridni rat protiv Srbije: Prikazana šema

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o hibridnom ratu koji se vodi protiv Srbije.

Vučić je prikazao šemu i kazao: "Potrebna vam je prevlast u vazduhu, u svakom ratu. To vam je novac. Treba vam pešadija. To je stanje na terenu. Treba vam artiljerija, tenkovi i sve drugo to su vam mediji".

Kako je kazao, novac dolazi sa tri strane.

"Jedan od velikih sila, drugi regionalne zemlje koje imaju interese da utiču na slabljenje Srbije i iz entiteta Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako ga oni zovu i naravno iz različitih političkih krugova i NVO. Tu ide naoružavanje Albanaca, razoružavanje Srba. Delovanje na političke partije kako u centralnoj Srbiji tako i na KiM. To delite na srpske i albanske, i dolazite do medija. Tu imate svetske, regionalne, na KiM podeljene na srpske i albanske i imate centralnu Srbiju", rekao je i dodao:

"Naoružavanje Albanaca se već odigrava, oni najviše koriste Tursku. Razoružvanje Srba, kriminalizacija. Morate da imate poslušnike koji će da ruše zemlju iznutra, imate Albance koji to rade, ali morate da imate Srbe koji će govoriti sve najgore. Svetski mediji koji danima lažu o tome kako ćemo da napadnemo nekoga, kako lažiramo izbore".

Kako je kazao, napadaju ga jer čuva i štiti Srbiju.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OVAKO SE VODI HIBRIDNI RAT PROTIV SRBIJE! Vučić razjasnio kako se finansiraju Kurtijeve tzv. bezbednosne snage (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024

Predsednik nacrtao šemu na tabli...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Ćirilica TV Hepi i govorio hibridnom ratu koji se vodi protiv naše zemlje...Predsednik je na tabli u studiju nacrtao šemu...- Potrebna vam je prevlast u vazduhu, u svakom ratu. To vam je novac. Treba vam pešadija....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.