Napeto na KiM: Zakazano vanredno obraćanje Petra Petkovića

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 07:56

Napeto na KiM: Zakazano vanredno obraćanje Petra Petkovića

Zbog novog zastrašivanja i progona Srba koje je organizovao Aljbin Kurti direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održaće vanrednu konfeneciju.

Njegovo obraćanje najaveljeno je za 10 časova, navodi Kancelarija za KiM.

Tokom kasnih večernjih sati u petak, pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije vidjeni su kako u povećanom prisustvu patroliraju Severnom Mitrovicom u oklopnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << blindiranim vozilima.

Vozila specijalnih jedinica nalazila su se i na ulazu u Severnu Mitrovicu kod NIS-ove benzinske stanice, u Bošnjačkoj mahali, u naselju Mali Zvečan koje spaja opštine Zvečan i Severnu Mitrovicu, kao i u blizini naselja Tri solitera.

Vozila kosovskih specijalnih jedinica primećena su i na glavnim ulicama kod spomenika Knezu Lazaru, ali i u blizini studentskog centra i Doma zdravlja.

Prema nezvaničnim informacijama, pripadnici kosovskih specijalnih jedinica zaustavljala su vozila na ulazu u Severnu Mitrovicu i vršila detaljni pretres vozila i putnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.