Jasno je da hoće novu krizu! Neće mu proći!

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 11:50

"Jasno je da hoće novu krizu! Neće mu proći!"

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio da je ulazak ministra privremenih prištinskih institucija u zgradu opštine Leposavić nova provokacija.

On je rekao da je o tome obavestio specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava Lajčaka, da kosovski premijer Aljbin Kurti hoće nasilno da uvede odbornike u tu opštinu.

On je na svom Tviteru napisao da se radi o pokušaju nasilnog preuzimanja opštine Leposavić od strane Kurtija, kao i da je jasno da hoće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novu krizu.

"O ovim nasilnim potezima Kurtija odmah sam obavestio Lajčaka. Umesto da iz zgrade povuče lažnog gradonačelnika, Kurti bi da uvodi i lažne odbornike. Jasno je da hoće novu krizu! Neće mu proći!", napisao je Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Petković: Kurti želi rat u celom regionu; U ovim okolnostima ne vidim kako da nastavimo dijalog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2023, 01:25

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković Izjavio je danas da Beograd čini sve što je u njegovoj moći da sačuva mir, ali da to više ne zavisi od Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.