Najveći albanski lobista u Americi: Vučić neće priznati Kosovo VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 11:58

Najveći albanski lobista u Americi: Vučić neće priznati Kosovo VIDEO

Danijel Server, koga smatraju najvećim albanskim lobistom u SAD, za opozicione medije izjavio je da smatra da Aleksandar Vučić neće priznati tkz. Kosovo.

"Ako bi predsednik Vučić sutra rekao 'ja ću sutra da normalizujem odnose sa Kosovom zato što je to dobro za Srbiju i Srbe na Kosovu', ja ću sad da se izvinim za ono što je uradio Miloševićev režim na Kosovu za vreme rata," započeo je Server.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je takođe rekao da Vučić može da kaže da će uspostaviti dobrosusedske odnose sa Kosovom zato što se to traži kako bi Srbija ušla u Evropsku uniju.

"On to može, ali to neće uraditi. Neće zato što se obavezao na drugačiju politiku i to jednostavno ne želi da uradi," zaključio je Server.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Albanski lobista zakukao na opozicionoj televiziji: Srpski predsednik mu (s)meta, jer nikada neće priznati tzv. Kosovo (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jan.2024

SRBIJA – Danijel Server, koga smatraju najvećim albanskim lobistom u SAD, za opozicione medije izjavio je da smatra da Aleksandar Vučić nikada neće priznati tkz. Kosovo.  – Ako bi predsednik Vučić sutra rekao ‘ja ću sutra da normalizujem odnose sa Kosovom zato što je to dobro za Srbiju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.