Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Avg.2020, 15:50

Na Kosovu umrlo još 15, novozaraženih 218

Nacionalni institut javnog zdravstva Kosova je danas objavio da je u poslednja 24 sata od kolrona virusa umrlo 15 ljudi, a novozaraženih je 218.

Od početka pandemije do danas na Kosovu su od bolesti KOVID-19 umrle 284 osobe koje su imale i druge, hronične bolesti.

U istom periodu u Laboratoriji molekularne mikrobiologije Instituta, RT-PCR metodom je testiran ukupno 461 uzorak, od kojih su 218 bili pozitivni na korona virus. Ukupan broj pozitivnih slučajeva tokom epidemije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je tako porastao na 9.492 od 38.803 osobe za koje se sumnjalo da imaju virus SARS-CoV-2.

U poslednja 24 sata je izlečenim proglašeno 156 pacijenata, tako da je ukupan broj do sada izlečenih 5.346, dok je broj "aktivnih slučajeva" 3.862.

I dalje najviše novozaraženih iz Prištine - 70 slučajeva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.