Na Kosovu i Metohiji još tri slučaja korone, preminula jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2021, 15:52

Na Kosovu i Metohiji još tri slučaja korone, preminula jedna osoba

Na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata zabeležena su tri nova slučaja korona virusa, među 1.298 testiranih uzoraka, saopštilo je Ministarstvo zdravlja privremenih prištinskih institucija.

Od posledica korona virusa preminuo je jedan pacijent, navelo je ministarstvo.

Prema navodima ministarstva, u poslednja 24 sata od korona virusa oporavilo se 20 pacijenata, čime je ukupan broj izlečenih dostigao 157.225, prenosi prištinska "Koha ditore".

Ukupno je aktivno 438 slučajeva korona virusa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kosovo i Metohija: U srpskim sredinama 54 novozaražena, 1 osoba preminula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2021, 12:09

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji od prethodnog preseka registrovana su 54 nova slučaja korona virusa, a od posledica te infekcije preminula je jedna osoba, saopšteno je iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica...U istom periodu testirane su 154, a iz izolacije je izašla...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.