Kosovo i Metohija: U srpskim sredinama 54 novozaražena, 1 osoba preminula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2021, 12:09

Kosovo i Metohija: U srpskim sredinama 54 novozaražena, 1 osoba preminula

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji od prethodnog preseka registrovana su 54 nova slučaja korona virusa, a od posledica te infekcije preminula je jedna osoba, saopšteno je iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

U istom periodu testirane su 154, a iz izolacije je izašla 31 osoba, prenosi Kosovo onlajn.

Najviše novozaražćenih je iz Leposavića (21), severnog dela Kosovske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mitrovice (14) i Zubinog Potoka (8).

U Gračanici su registrovana četiri novozaražena, dva u Zvečanu, dok je u Gnjilanu i Prilužju zabeležen po jedan novi slučaj korona virusa.

U srpskim sredinama na KiM trenutno je aktivan 271 slučaj korona virusa.

Od početka pandemije u srpskim sredinama na KiM testirano je 23.820 građana, a njih 7.055 bilo je pozitivno na korona virus.

Do sada su od posledica zaraze preminule 173 osobe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.