NE MOŽE DA SE OPORAVI! Zadrugar raskrinkao Filipa - dotuklo ga saznanje da je Maja bila na KOSOVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 23:07

"NE MOŽE DA SE OPORAVI!" Zadrugar raskrinkao Filipa - dotuklo ga saznanje da je Maja bila na KOSOVU

Šok

Marko Janjušević zauzeo je svoju poziciju za crnim stolom i započeo obraćanje svojim fanovima. On je komentarisao dešavanja u Beloj kući, a prvi na tapetu su mu bili Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić.

- Njeno ponašanje od prošle godine ne može da se poredi. Postajala je komentator, čak se svi slažu sa njenim izlaganjima i komentarisanjem... Dosta sam uticao na nju da se promeni, a za tri dana će nam biti 10 meseci. Danas je spremila tikvice, je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << l' ovo prvo spremanje hrane? - govorio je Janjuš.

- Ne, pravila sam i jaja - rekla je Aleks.

- Spremila je tikvice, počela da čisti, obećala je i Džehverovićki... Večeras ću da je častim dva pića, možda nam se vrate neke emocije. Glavni akter rijalitija spava, juče je rekla da bi volela da se vrati bivšem mužu. Juče je rekla da bi volela da njen bivši muž bude sa tobom, da bi to bilo jedan-jedan. Mislim da je to najjača izjava u svih pet sezona. Mislim da će večeras krenuti da skače, kocka i vratiće se u život - nastavio je košarkaš.

Janjuš je iskoristio priliku da prokomentariše osećanja Filipa Cara, nekon što je saznao da su Maja Marinković i Milan Janković Čorba na Kosovu i Metohiji.

- Moj prijatelj bivši i sadašnji je u očaju zbog ratnog stanja na Kosovu i čovek ne može da se oporavi, sve lađe su mu potonule. Kosovo gori, praseće glave se jedu, a ja se nadam da će on biti dosta bolje - rekao je Janjuš.

- Žena i ja smo dobri, ali imaš simpatiju - provocirao je Janjuš.

- Aludiraš na Dejana - dodala je Aleks.

- Ideš pogrešnim putem - istakao je košarkaš.

- To samo pričaju ljudi... Meni je on drag i žao mi je zbog stvari koje su se desile - objanila je Aleks.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.