NAKON BURNOG DANA ZA SVE NAS - MIRNO VEČE NA KOSOVU! KFOR dežura, ali Srbe zbog OVOGA čeka DUGA NOĆ bez sna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON BURNOG DANA ZA SVE NAS - MIRNO VEČE NA KOSOVU! KFOR dežura, ali Srbe zbog OVOGA čeka DUGA NOĆ bez sna!

Albanski specijalci iz jedinice ROSU sa više od 40 vozila zauzeli protekle noći strateške punktove u severnoj Kosovskoj Mitrovici i uhapsile Srbe, a povodom tog tragičnog događaja za naš narod održana je sednica Kriznog štaba u severnoj Kosovskoj Mitrovici kojoj prisustvuju srpski politički predstavnici sa KIM.

Na sednici se razgovaralo o bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji.

U Severnoj Mitrovici trenutno je mirno, iako je primetno je veće prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripadnika KFOR-a.

Nakon današnjeg teškog dana za celu Srbiju, među srpski narod se uvukao veliki strah za budućnost. Očekuje ih duga noć puna strepnje. Međutim, iako misle da su pokazali silu, Albanci su ti koji su današnjim aktom pokazali kolike su kukavice i koliko ih boli prvenstveno veličanstvena pobeda Srbije u Interpolu, te im ne preostaju drugi načini da privuku pažnju javnosti na sebe osim da zastrašuju građane Srbije.

Svojim postupkom su po ko zna koji put pokazali da su svi njihovi pokušaji da sami sebe proglase državom uzaludni i, na kraju krajeva, propali.

Albanci su još jednom dokazali da su sirene, pucnji u vazduh, hapšenje, iživljavanje i maltretiranje našeg nedužnog naroda sve što im preostaje kako bi mogli da se igraju države, zbog čega ih je ceo svet osudio, a ni Srbija im nije ostala dužna. Predsednik Vučić ih je večeras "vratio na fabrička podešavanja" i ponizio rekavši da Albanci sada vide kako klatno ide na stranu Srbije zbog čega je nervoza kod njih mnogo veća.

Takođe, Vučić je naglasio da Srbija neće pristati na nove ucene i poručio Albancima da povuku varvarske tarife (uvođenje taksi od 100 odsto na srpsku robu koja se isporučuje na teritoriju Kosova i Metohije) koje predstavljaju, kako je rekao, anticivilizacijski čin.

Podsetimo, upad specijalnih jedinica ROSU dogodio se samo dan nakon podizanja taksi na uvoz srpske robe i predstavlja još jedan pokušaj da se pod lažnim izgovorima da se traga za ubicama Olivera Ivanovića osvoji severni deo KiM.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.