Munjevit upad ROSU u severni deo Kosovske Mitrovice, već su se povukli

Izvor: KMnovine.com, 23.Nov.2018, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Munjevit upad ROSU u severni deo Kosovske Mitrovice, već su se povukli

Jedinice šiptarske policije ROSU upale su jutros u naselje Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice a ubrzo se i povukli.


   
Foto: Ilustracija    








 
Kako KM Novine saznaju sa lica mesta, više vozila specijalnih jedinica šiptarske policije ROSu izvršilo je munjevit napad u mešovito naselje Bošnjačka mahala u kome žive Srbi i Albanci.

Povod >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ove akcije je za sada nepoznat ali se pouzdano zna da se nisu dugo zadržavali i nakon munjevitog upada isto su se tako brzo povukli i vratili u južni deo grada.

U Kosovoskoj Mitovici i Zvečanu se čuju sirene za uzbunu ali je mirno iako se na obodu grada čulo nekoliko rafalnih pucnjeva, veruje se da je to samo deo provokacije. Na ulicama se okupilo nekoliko stotina građana. Veruje se da je u pitanju provokacija koja za cilj ima da izazove nepromišljenu reakciju Srba kako bi Šiptari to iskoristili kao povod i izavali veće probleme.

Srbi su ubeđeni, o čemu glasno i javo govore, da se sve ovo dešava u dogovoru sa Aleksandrom Vučićem te da se sirene čuju kako bi se digla panika i opravdali najavljeni protesti, zbog čega su dodatno revoltirani.


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA KOSOVU! ROSU zauzeo Severnu Mitrovicu! Čuje se RAFALNA PALJBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018

Albanski specijalci iz jedinice ROSU sa više od 40 vozila zauzeli su u toku noći strateške punktove u severnoj Kosovskoj Mitrovici i uhapsile dve osobe srpske nacionalnosti...Pod izgovorom da tragaju za osumnjičenima za ubistvo Olivera Ivanovića, ROSU je upao na sever. Kako javljaju izveštači...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

UDAR NA SRBE: Proveravaju prtljažnike, otvaraju haube

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2018

Priština pojačala kontrolu putnika, automobila i robe na administrativnom prelazu Merdare Posle povećanja poreza na uvoz srpske robe i akcije specijalnih jedinica Rosu na severu Kosmeta, od petka ujutru na administrativnom prelazu Merdare pooštrene su kontrole vozila i putnika....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.