NAJOBIČNIJE SLUGE! Veselji PUZI PRED GOSPODARIMA, oni su mu dozvolili NEČUVENO - SVE JE JASNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJOBIČNIJE SLUGE! Veselji PUZI PRED GOSPODARIMA, oni su mu dozvolili NEČUVENO - SVE JE JASNO

Predsednik skupštine takozvanog Kosova Kadri Veselji, poslednjeg dana posete Sjedinjenim Američkim Državama, sastao se sa zamenicom pomoćnika ministra odbrane Laurom Kuper sa kojom je razgovarao o kosovskoj vojsci i odnosu sa SAD, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Kako se navodi, tokom sastanka potvrđena je podrška SAD takozvanoj kosovskoj vojsci i unapređenju međusobnih odnosa u oblasti bezbednosti, a Veselji je zahvalio Lauri Kuper na "stalnoj podršci SAD Kosovu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Osim susreta u Pentagonu, Veseljija je u Vašingtonu primio i kongresmen Dejvid Prajs sa kojim je takođe razgovarao o vojsci, dijalogu sa Beogradom i ostalim važnim temama.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.