Mirković ne bi da ruši tradiciju

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković ne bi da ruši tradiciju

Eksepdicija fudbalskog kluba Partizan krenula je put Istanbula na revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Vicešampion Srbije krenuo je ovoga jutra sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na revanš utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope sa Bešiktašom.

Nakon beogradskih 1:1 crno-beli u Istanbulu moraju da idu na gol(ove) ukoliko žele skalp favorizovanog rivala koji se na startu sezone nalzi u određenim problemima.

"Igramo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << velike ekipe, ne znam da li je dobra stvar to što Bešiktaš u poslednje vreme belezi loše rezultate. Igramo bez Jankovića, Kosovića, faliće nam, ali koga nema bez njega se mora. Tražicemo svoju šansu. Treba da budemo odgovorni, disciplinovani, da igramo brzo", otkriva recept trener Mirković, a prenosi "Mondo".

To što je Bešiktaš doživeo poraz u poslednjoj prvenstvenoj utakmici i što u svlačionici ne vlada harmonija moglo bi da predstavlja prednost za Partizan.

"Nemir u njihovim redovima može da bude naša šansa, ali ne mora da znači. Više se fokusiram na svoju ekipu. Znam šta nas tamo očekuje, jak protivnik i jaka atmosfera", dodaje trener crno-belih.

Strateg "Parnog Valjka" veruje da će tradicija biti nastavljena i da će Partizan nakon još jednog evropskog gostovanja izboriti grupnu fazu takmičenja pod okriljem UEFA.

"Tradicija je da prolazimo kad igramo u gostima, pa da onda ne rušimo tradiciju", poručuje Mirković.

Revanš meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope između Bešiktaša i Partizana igra se u četvrtak od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mirković: Spremni smo za paklenu atmosferu u Istanbulu

Izvor: RTS, 29.Avg.2018

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da očekuje da će njegov tim biti na visokom nivou i pokušati da izbaci Bešiktaš za plasman u Ligu Evrope. Crno-beli tim je danas otputovao u Istanbul a revanš utakmica plej-ofa za LE između Bešiktaša i Partizana igra se u četvrtak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.