Mihajlović: Opozicija ne želi da učestvuje u traženju kompromisnog rešenja za Kosovo i Metohiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Opozicija ne želi da učestvuje u traženju kompromisnog rešenja za Kosovo i Metohiju

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da se opozicija odlučuje za bojkot izbora jer građanima neće da objašnjava da ne želi da učestvuje u traženju kompromisnog rešenja za KiM i tako bude deo rešenja ogromnog problema za Srbiju.

"Pitanje Kosova nije pitanje razvoja Srbije sada, nego pitanje razvoja Srbije u budućnosti, zato me oni (opozicija) podsećaju na Brankoviće srpske politike", rekla je Mihajlović.

Kaže i da se stiče utisak da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nekima iz opozicije odgovara da se kriju iza bojkota, jer treba da odgovore građanima i kako su kao funkcioneri, poput, navodi, Dragana Đilasa, napravili prihod od 613 miliona evra.

Prema njenim rečima, iznos prihoda Đilasa u vreme kada je bio funkcioner, zapravo je više od polovine novca kojim je izgrađen Koridor 10.

Takođe, među opozicijom ima i onih, kaže ona, koji bi trebalo da odgovore na pitanje šta su, dok su bili na vlasti, radili po pitanju KiM-a.

"Čini mi se da su to razlozi za bojkot izbora, a ne, kako oni kažu, jer nema slobode govora i da treba smeniti članove REM-a", rekla je Mihajlović.

Ona je podsetila i da su predstavnici EU i SAD pozvali opoziciju da učestvuje na izborima i rekli da bojkot nema smisla.

Kaže da svako ima pravo da ne izađe na izbore, ali da prethodno navede koji su stvarni razlozi takve odluke.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.