MARKO KOSOVAC, Plus Media: „AcademIAA predstavlja jedinstveni izvor znanja za mlade profesionalce u oblasti marketinga“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Jul.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO KOSOVAC, Plus Media: „AcademIAA predstavlja jedinstveni izvor znanja za mlade profesionalce u oblasti marketinga“

_____________________________________________________________________________________

UVOD. Edukativni projekat AcademIAA, koji treću godinu zaredom organizuje srpski ogranak IAA, počeće 7. septembra i trajati do 14. decembra. Svakog petka i subote, 35 polaznika biće u prilici da odsluša predavanja i učestvuje u radionicama koje će voditi naši najbolji stručnjaci u oblasti marketinških komunikacija. Sedam modula vode koordinatori: Istraživanje – Predrag Kurčubić (Managing >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Director, Ipsos Strategic Marketing); Biznis – Katarina Šibalić (Marketing Director, Strauss Adriatic); Kreativa – Anja Radulović (Creative Director, Leo Burnett); Mediji – Marko Kosovac (Managing Director, Plus Media); Digital – Sanja Lalević Cvetković (Head of Digital, Direct Media); Inovacija – Ivana Davidov (Marketing Manager, Nordeus); All Stars – Tanja Petrović (Marketing Director, The Coca Cola Company). AcademIAA okuplja vrhunske profesionace na strani predavača i u okviru IAA Worldwide smatra se jednim od 3 najkvalitetnija i najsadržajnija edukativna projekta. Zbog toga je važno da, pored kvalitetnih predavača program upišu talentovani i vredni polaznici. To je razlog zbog kojeg se organizuju dva kruga selekcije (Slanje CV-a i motivacionog pisma, a onda testiranje kandidata). Prijave za program su već otvorene na zvaničnom sajtu academiaa.rs

Marko Kosovac

Managing Director, Plus Media

Diplomirani pravnik, srećno uhlebljen u medijskoj industriji već punih 16 godina. Prošao sve pozicije, počev od media asisitenta u agenciji Media S, preko pozicije media plannera do mid-manager pozicija u agenciji Direct Media. Te nakon 8 godina, 2010. godine dolazi na mesto managing directora Plus Media, afilijacije Mindshare za zemlje južno-istočnog Balkana. Vodi agenciju u Beogradu i koordinira rad svih regionalnih kancelarija u smislu odnosa sa jednim od najvećih global network igrača, Mindshare.

_____________________________________________________________________________________

Za početak, molimo vas da predstavite modul čiji ste koordinator: Koji je naziv modula, koje su teme i ko su njihovi predavači? Koji su edukativni sadržaji svake od pojedinačnih tema koje će polaznici biti u prilici da prate ove godine?

Sa radošću sam prihvatio poziv kolega iz IAA da budem koordinator modula MEDIJI u trećoj godini postojanja AcademIAA. Imajući u vidu da su vrhunski profesionalci iz ove oblasti vodili module u prethodne dve godine, bio je zaista veliki izazov odabrati dovoljno kvalitetne teme i predavače kako bi se održao visok nivo predavanja.

Promene u oblasti medija su konstatne i velike. Predavanja će pokušati da odgovore na sva važnija pitanja iz oblasti, počev od osnova, ali sa jasnim osvrtom na sve značajne trendove u medijskoj industriji.

Predavači i ove godine dolaze sa različitih strana, upravo iz razloga da se što bolje predstavi kompleksnost medija. Oni će težiti da polaznicima približe specifičnosti različitih vrsta medija, efikasne medijske komunikacije i izazove u oblasti medijskih istraživanja. Tokom trajanja modula, polaznici će imati priliku da čuju predavanja predstavnika velikih medijskih kuća, kolega iz medijskih agencija, odnosno istraživačkih agencija.

Kome su namenjeni edukativni sadržaji mudula čiji ste koordinator i koji su ciljevi edukacije?

Cilj je pre svega da, približavanjem tema, polaznici zavole medije i medijsku industriju. Da im bude podsticaj za dalje usavršavanje u ovoj oblasti, koja će svakako imati sve veći uticaj na lični i profesionalni život svih nas.

Uputite poziv svim potencijalnim polaznicima, odnosno preporučite na najbolji mogući način ovogodišnju IAA Akademiju

Sve ono što će polaznici imati prilike da nauče za nešto manje od 4 meseca predavanja je ono što smo mi, koji smo u ovom poslu duže od 15 godina, morali da učimo mnogo duži vremenski period.

AcademIAA predstavlja jedinstveni izvor znanja za mlade profesionalce u oblasti marketinga i mogućnost da sve ovo čuju i nauče od najboljih.

Zavidim mladima na ovakvoj mogućnosti i svim srcem ih pozivam da iskoriste jedinstvenu priliku za učenje i upoznavanje. 😊

Izvor: Advertiser Serbia
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.