Ljimaj: Kosovo spremno za nastavak dijaloga

Izvor: Danas, 14.Apr.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljimaj: Kosovo spremno za nastavak dijaloga

Kopredsedavajući kosovskog pregovaračkog tima Fatmir Ljimaj izjavio je danas da je Kosovo svakog trenutka spremno za nastavak dijaloga o sveobuhvatnom pravno obavezujućem sporazumu o normalizaciji odnosa sa Srbijom, ali da nastavak zavisi od srpske strane. Članak Ljimaj: Kosovo spremno za nastavak dijaloga se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Prva nagrada pirotskim gimnazijalcima za film o deportaciji pirotskih Jevreja

Izvor: Danas, 15.Apr.2019, 09:51

Na konkursu Ministarstva prosvete i Haver fondacije pod nazivom "Holokaust - kultura sećanja" film autorskog tima Gimnazije Pirot osvojio je prvu nagradu. Članak Prva nagrada pirotskim gimnazijalcima za film o deportaciji pirotskih Jevreja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.