Lazanski BRUTALNO odgovorio na GORUĆE PITANJE! Zašto Albanci NE SMEJU na sever Kosova?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazanski BRUTALNO odgovorio na GORUĆE PITANJE! Zašto Albanci NE SMEJU na sever Kosova?!

Pripadnici tzv. kosovskih bezbednosnih snaga (ROSU) sa dvadesetak oklopnih vozila krenuli na sever Kosova i Metohije, a kako je naveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pripadnici KFOR-a su ih zaustavili u toj nameri.

- Dobili smo informaciju da su Albanci krenuli, i da su hteli da pređu, ali ih je zaustavio KFOR. Bitno je da mi ne napravimo neki pogrešan potez, to je važno - rekao je Vučić na sastanku sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije dan nakon skandalozne odluke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privremenih prištinskih vlasti da povećaju takse za srpske proizvode na 100 odsto.

Vojni analitičar Miroslav Lazanski ističe da je bitno to što Albanci ne mogu da uđu na sever KiM bez dozvole KFOR-a i lokalnih Srba.

- Nek' je i taj KFOR jednom nešto uradio. Bitno je da oni ne mogu da uđu na sever Kosova bez dozvole KFOR-a i lokalnih Srba, što se sad i pokazalo - rekao je Lazanski.

Podsetimo, vlast lažne države Kosova podigla je takse na srpske proizvode na 100 odsto nakon što tzv. Kosovo nije dobilo članstvo u Interpolu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.