Kosovska zastava ponovo na tvrđavi u Novom Brdu

Izvor: B92, 16.Avg.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska zastava ponovo na tvrđavi u Novom Brdu

Novo Brdo -- Predsednik kosovske opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović izjavio je da je večeras u obilasku tvrđave i crkve u tom mestu video zastavu tzv. Kosova.

S njim su bili i predstavnici policije koji su rekli da će u skladu sa zakonom preduzeti dalje korake povodom toga, rekao je Ivanović za Kosovo onlajn.

Na drevnoj tvrđavi srpskog srednjovekovnog grada Novo Brdo kao i na ostacima pravoslavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sabornog hrama Svetog Nikole, gde su, bez dozvole Srpske pravoslavne crkve, kosovski rimokatolici nedavno služili misu, juče su postavljene kosovske zastave koje su jutros bile uklonjene, da bi, kako je saopštio Ivanović, večeras opet bile vraćene.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OPET PROVOKACIJA: Kosovska zastava na tvrđavi u Novom Brdu

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019

Predsednik kosovske opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović izjavio je da je večeras u obilasku tvrđave i crkve u tom mestu video da su nepoznate osobe tamo ponovo postavile zastavu tzv. Kosova Predsednik kosovske opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović izjavio je da je večeras...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.