OPET PROVOKACIJA: Kosovska zastava na tvrđavi u Novom Brdu

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET PROVOKACIJA: Kosovska zastava na tvrđavi u Novom Brdu

Predsednik kosovske opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović izjavio je da je večeras u obilasku tvrđave i crkve u tom mestu video da su nepoznate osobe tamo ponovo postavile zastavu tzv. Kosova Predsednik kosovske opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović izjavio je da je večeras u obilasku tvrđave i crkve u tom mestu video da su nepoznate osobe tamo ponovo postavile zastavu tzv. Kosova.S njim su bili i predstavnici policije koji su rekli da će u skladu sa zakonom preduzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dalje korake povodom toga, rekao je Ivanović za Kosovo onlajn.Pročitajte još: Zastava tzv. države Kosovo uklonjena sa tvrđave u blizini Novog BrdaNa drevnoj tvrđavi srpskog srednjovekovnog grada Novo Brdo kao i na ostacima pravoslavnog sabornog hrama Svetog Nikole, gde su, bez dozvole Srpske pravoslavne crkve, kosovski rimokatolici nedavno služili misu, juče su postavljene kosovske zastave koje su jutros bile uklonjene, da bi, kako je saopštio Ivanović, večeras opet bile vraćene.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska zastava ponovo na tvrđavi u Novom Brdu

Izvor: RTS, 16.Avg.2019

. Predsednik opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović potvrdio je za RTS da su nepoznate osobe ponovo postavile zastavu tzv. Kosova na tvrđavi u tom mestu. Šatora i uniformisanih lica kod crkve u Novom brdu nema.

Nastavak na RTS...

Kosovska zastava ponovo na srpskoj tvrđavi

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2019

NOVO BRDO - Predsjednik kosovske opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović izjavio je da je u obilasku tvrđave i crkve u tom mjestu vidio da su nepoznate osobe tamo ponovo postavile zastavu tzv. Kosova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.