Kosovska policija: Zaplenili smo dron, kalaše...

Izvor: Mondo, 23.Nov.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija: Zaplenili smo dron, "kalaše"...

Kosovska policija objavila je tekst i fotografije na kojima se, kako tvrde, nalazi oprema i oružje pronađeni tokom današnjeg upada i hapšenja na severu Kosova. Uhapšenim Srbima određen pritvor do 48 sati.

Foto: Mondo/Goran Sivački

  Prištinski sajt Koha prenosi da je policija priložila fotografije i tekst o tome šta je zaplenila tokom "akcije u Mitrovici, gde su četvorica osumnjičenih uhapšeni zbog ubistva Olivera Ivanovića".

Uz priložene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fotografije portal piše da su među navodnim dokazima dron, više mobilnih telefona, lap top, ajpedi, radio veza, dva vojna prsluka, futrola za pušku.

Tužilaštvo Kosova: Nađeno ORUŽJE!

Osim toga, kako se navodi, kosovska policija tvrdi da je zaplenila i četiri automata "kalašnjikov" jugoslovenske proizvodnje, četiri šaržera za AK-47, više šaržera za oružje različitog kalibra, ručnu granatu M-75, gumena palica, kao i 76 grama narkotika, različita dokumenta i kućište za kompjuter marke "Asus".

Kfor: Znali smo za akciju ROSU, zbog ubistva Ivanovića

Pripadnici specijalne kosovske policije ROSU ušli su rano jutros na sever Kosova i uhapsili četiri osobe.

Osumnjičenima je, dodaje se u tekstu, određen pritvor od 48 sati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.