Policija: Uhapšene četiri osobe, razlog ubistvo Ivanovića

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Uhapšene četiri osobe, razlog ubistvo Ivanovića

Kosovska Mitrovica -- Portparol kosovske policije Daut Hodžaj izjavio da su jedinice kosovske policije uhapsile u severnoj Kosovskoj Mitrovici četiri osobe.

To je učinjeno, kako je rekao, u okviru istrage o ubistvu Olivera Ivanovića, jednog od lidera kosovskih Srba.

Baki Keljani iz kosovske policije za "Zeri" je precizirao da su tri osobe uhapšene u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, a četvrta jer se opirala policiji. On je rekao da su izvršene racije na četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lokacije i da se, u konsultaciji s nadležnim tužiocem, nastavlja dalji pravni postupak.

Kako javlja RTS, četvorica Srba prebačena su u policijsku stanicu u južnom delu grada.

Iz Specijalnog tužilaštva Kosova potvrdili su da su zahtevali hapšenje dve osobe - bivšeg pripadnika policije Kosova Dragiše Markovića, kao i Saše Ćurčića, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Kako se navodi, hapšenje je traženo jer su osumnjičeni da su imali veze sa ubistvom Olivera Ivanovića.

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić potvrdio da su uhapšene četiri osobe. Simić je naveo da su u akciji ROSU privedeni Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Marko Rošić i Saša Ćurčić.

Simić je zatražio da četvorica Srba bez odlaganja budu puštena i vraćena porodicama jer je, kako kaže, uveren da nema razloga za hapšenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Krvnički pretučeni pred članovima porodice" Evo ko su Srbi koji su jutros uhapšeni u Mitrovici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018

Portparol kosovske policije Daut Hodžaj rekao je da su po nalogu nadležnog suda jedinice kosovke policije izvršile raciju na četiri lokacije i uhapsile četiri osobe u okviru istrage o ubistvu Olivera Ivanovića...U Kosovskoj Mitrovici uhapšen je Dragiša Marković. On je pripadnik KPS-a koji je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Hodžaj: Uhapšene četiri osobe u okviru istrage o ubistvu Ivanovića

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2018

KOSOVSKA MITROVICA - Portparol kosovske policije Daut Hodžaj izjavio je danas da su jedinice kosovske policije uhapsile u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici četiri osobe i da je to učinjeno kako je rekao u okviru istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hapšenja Policije Kosova zbog sumnje na ubistvo Ivanovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2018

Kosovska policija danas je uhapsila četiri osobe u Severnoj Mitrovici koje se dovode u vezu sa ubistvom srpskog političara na severu Kosova Olivera Ivanovića. Racija je sprovedena na četiri lokacije. Hapšenja su izvršena na zahtev Specijalnog tužilaštva Kosova. Portparol Policije Kosova Daut...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.