Krvnički pretučeni pred članovima porodice Evo ko su Srbi koji su jutros uhapšeni u Mitrovici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Krvnički pretučeni pred članovima porodice" Evo ko su Srbi koji su jutros uhapšeni u Mitrovici (VIDEO)

Portparol kosovske policije Daut Hodžaj rekao je da su po nalogu nadležnog suda jedinice kosovke policije izvršile raciju na četiri lokacije i uhapsile četiri osobe u okviru istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

U Kosovskoj Mitrovici uhapšen je Dragiša Marković. On je pripadnik KPS-a koji je radio na slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

- Marković je brutalno pretučen pred članovima porodice - rekao je predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i Saša Ćurčić koji je takođe odveden u nepoznatom pravcu. Specijalna policija lažne države Kosova uhapsila je još Marka Rašića i Nedeljka Spasojevića.

Upad policije usledio je nakon uvođenja novih taksi na uvoz srpske robe i predstavlja još jedan brutalan pokušaj da se osvoji sever KiM.

Zbog uvođenja takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije kosovski Srbi organizovaće miran jednočasovan protest u podne.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.