Kosovo i Metohija: U srpskim sredinama 65 novih slučajeva korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2021, 12:12

Kosovo i Metohija: U srpskim sredinama 65 novih slučajeva korona virusa

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata registrovano je 65 novih slučajeva korona virusa, od 162 testirana uzorka, saopštio je Krizni štab Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Najviše novoobolelih registrovano je u Kosovskoj Mitrovici - 20, 15 slučajeva infekcije potvrđeno je u Leposaviću, 12 u Zubinom Potoku, a sedam u Zvečanu, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kosovo onlajn.

Na centralnom KiM u poslednja 24 sata registrovano je 11 novoobolelih - po tri u Gračanici i Štrpcu, dvoje u Gnjilanu i po jedan slučaj infekcije zabeležen je u Kosovskoj Kamenici, Prizrenu i Prilužju.

Od početka izbijanja pandemije u srpskim sredinama na KiM testirano je ukupno 26.219 osoba, od kojih je kod 8.003 registrovan korona virus, a borbu sa kovid-19 do sada je izgubilo 185 osoba.

U srpskim sredinama na KiM trenutno je aktivno 538 slučajeva korona virusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.